ImpulS Preàmbul

I.M.P.U.L.S.

  • INICIATIVA. Som persones del “cada dia” que hem decidit fer un pas al davant, per defensar els nostres barris i pobles, i per potenciar el nostre entorn.
  • MUNICIPAL. Volem polítiques de proximitat, Kilòmetre 0.
  • DE PERSONES UNIDES. Som persones unides per la pacífica convivència.
  • LLIUREMENT. La Cultura, la Empatia Social, els Valors Democràtics, la Seguretat Jurídica, la Justícia Social, el Progrés, son els pilars de la nostra societat i de la nostra llibertat.
  • SOLIDÀRIA. Ens mereixem una societat solidària i amb vocació de servei  PREDISPOSADA a SOLUCIONAR. La SOLIDARITAT no pot conviure amb la INEFICÀCIA.

Preàmbul

La detecció de les necessitats i problemàtiques de la ciutat, ha de venir d’un govern municipal SOLIDARI DISPOSAT A SOLUCIONAR: amb voluntat de servei.

Les polítiques del passat, parlen de dretes, esquerres i centres, en l’actualitat cal parlar d’EQUILIBRI, de SOLIDARITAT i de DINAMISME SOCIAL.

Hi ha partits que promulguen ESTABILITAT, però no ens avisen del perill  d’una SOCIETAT ESTANCADA. D’altres partits busquen el TRENCAMENT o la mobilització constant, però tampoc ens avisen del perill d’una SOCIETAT INESTABLE.

L’INMOBILISME POLITIC té un cost social incalculable i L’INMOBILISME ECONÒMIC, pot ser devastador.  No volem trencament!, No volem estancament!, busquem EQUILIBRI i DINAMISME, per donar ImpulS a la SOSTENIBILITAT, al PROGRÉS I a la SOLIDARITAT,

ImpulS és l’espai que tots estaven esperant, la nova política municipal, la que deixa enrere a les que ja no resolen els problemes d’avui, perquè menys ho faran amb els de demà. Volem que l’Administració Municipal, com a instrument democràtic, sigui el millor reflex de la societat, evitant que el poble sigui només l’ombra del seu govern.

Hem d’estar A PROP del poble, A PROP dels seus reclams, i s’estarà A PROP de la bona i pacífica convivència.

Per això, IMPULS, defensa les polítiques SOLIDÀRIES de proximitat per COEXISTIR i CONVIURE amb: SALUT, SEGURETAT, CULTURA, EDUCACIÓ, PROSPERITAT, IGUALTAT I SOSTENIBILITAT.

Cerdanyola del Vallès, a 23 de febrer de 2022.