Sin categoría

Impuls presenta la seva candidata, Blanca Palazón, com a alternativa “al de sempre”

Impuls presenta la seva candidata, Blanca Palazón, com a alternativa “al de sempre”

El partit defuig de les etiquetes de dreta i esquerra perquè les consideren antigues i reivindiquen l’escola i la gestió des de la institució

Un partit polític que hores d’ara presenta candidatura a Sant Cugat i a Cerdanyola i que es presenta com a alternativa a la dinàmica de la resta de partits. Amb aquest punt de partida d’Impuls, que presenta la publicista Blanca Palazón com a candidata a Sant Cugat. La candidatura ha estat presentada aquest dimecres per la tarda en un acte al Casal Torreblanca en què Palazón s’ha reivindicat com a gestora.

Ho ha fet acompanyada d’Elisenda Clascà, la candidata per Cerdanyola, que ha posat en valor Impuls com una unió de persones que no venen de la política i que defugen de els etiquetes de dreta i esquerra perquè les consideren antigues. Davant de l’eix dreta esquerra, Palazón parla de “poble per al poble”. L’acte ha servit per explicar algunes de les propostes més enllà dels 10 punt del programa que reculen al seu web.

Palazón defensa una bonificació de l’IBI per a les persones de més de 80 anys i per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, la millora dels casals, la construcció de l’Hospital Vicenç Ferrer, la creació d’una xarxa de sanitaris municipals als parcs, potenciar l’esport en la infància, preocupar-se per la salut mental, crear noves escoles bressol, crear més ajuts per als petits comerços, construir més habitatge protegit, potenciar un tramvia del Vallès, reduir la presència de cotxes al centre, crear una televisió comarca i proposar noves mesures davant la sequera, entre d’altres.

Més seguretat i potenciar els videojocs

La candidata ha dedicat bona part de la seva intervenció a dos temes. En primer lloc, la seguretat ciutadana i les ocupacions d’immobles. Considera que cal incrementar la vigilància policial i millorar-la amb l’ús de drons. També demana fer front a l’ocupació il·legal i, tot reconeixent que no totes les ocupacions d’immobles són iguals, buscar solucions per a les no-delinqüencials.

En segon, aprofitar el món del videojoc per crear un clúster del videojoc i l’audiovisual amb l’impuls de Sant Cugat Alfa. No és casual que el partit polític es presenti amb un petit videojoc, l’Impuls Game, a través del qual pretenen donar a conèixer el seu programa electoral. No és l’única iniciativa curiosa. El partit ja va sorprendre amb un vídeo musical.

per Jordi Pascual MolláVíctor Martínez