Sin categoría

MÉS DEL 80 % DELS TREBALLADORS DEL CENTRE DIRECCIONAL I DEL PARC TECNOLÒGIC DEL VALLÈS, ACCEDEIXEN A CERDANYOLA EN TRANSPORT PRIVAT, PER LES MANCANCES HISTÒRIQUES DEL TRANSPORT PÚBLIC A LA ZONA.

Elisenda de Clascà, alcaldable per la formació IMPULS (www.impuls-municipal.com), posa de manifest que l’Ajuntament de Cerdanyola no ha demostrat capacitat per donar alternativa en transport públic al Centre Direccional. Des de fa anys, segons multitud d’informes, entre els quals figuren els publicats dins el Pla Director Urbanístic del Centre Direccional, elaborat per la Generalitat al 2019, més del 80% dels treballadors del centre Direccional hi accedeixen en vehicle privat, tot i existir un bus llançadora que l’empresa INDITEX, va posar a disposició dels seus més de 300 treballadors des de Barcelona.

Si no s’actua de manera urgent en col·laboració amb les altres administracions, i s’amplien els corredors de transport públic de manera responsable, tot fa pensar que les noves promocions del Parc Alba 2, provocaran més afluència de transport privat i contaminació, entre d’altres problemes de mobilitat. El “Tramvallès”, fa anys que ha quedat en l’oblit i és hora de tornar a reclamar-lo amb les variacions i actualitzacions que corresponguin als nous temps, i complementar-lo amb més línees de bus.

Informe de mobilitat al PDU del Centre Direccional: https://dtes.gencat.cat/rpucportal/#/consulta/fitxaExpedient/279540